• Meer dan 200 luxe suites
  • Boek rechtstreeks bij de aanbieder
  • Alles voor een bijzondere overnachting

Recent geboekte bruidssuites

Bruidssuite

Wilt u uw huwelijksnacht echt bijzonder maken of zoekt u een romantische plek om te overnachten? De huwelijksnacht moet een nacht uit duizenden zijn dus zo’n overnachting moet uniek & bijzonder zijn zodat de herinnering voor altijd blijft. Boek daarom een prachtige bruidssuite om heerlijk samen te ontspannen na een mooie, lange dag.

Bruidssuite met jacuzzi

Een verblijf in een luxe bruidssuite is de ultieme romantische afsluiting van jullie trouwdag. Een kingsize bed bestrooid met rozenblaadjes, heerlijk met een drankje in de jacuzzi, u laten bedienen door de roomservice, maar ook helemaal tot rust komen in het wellness-centrum van het hotel. Daarnaast wacht jullie de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt op bed om heerlijk na te genieten van de mooiste dag van jullie leven. Wanneer u een bruidssuite boekt, zijn al deze opties mogelijk.

Bekijk ons aanbod luxe suites Nederland en luxe suites België voor de mooiste, meest luxe bruidssuites.

Ook een romantische suite met jacuzzi is het ideale cadeau voor een romantische huwelijksnacht. 

Bruidssuite Van der Valk

De Van der Valk suites zijn in Nederland erg populair. Van der Valk is in Nederland een vertrouwd begrip en u weet wat u krijgt met de kwaliteit van Van der Valk. Wanneer u een Van der Valk bruidssuite boekt dan geniet u van vele extra´s en luxe faciliteiten en dat is natuurlijk waar uw speciale huwelijksnacht voor bedoeld is. 

keyboard_arrow_up