• Meer dan 200 luxe suites
  • Boek rechtstreeks bij de aanbieder
  • Alles voor een bijzondere overnachting

Veel bekeken suites

Recent geboekte suites

Luxe suites Gent

Luxe suites Gent vindt u gemakkelijk via onze website. Verras uw geliefde en boek een luxe suite in Gent om uw romantisch weekendje weg compleet te maken. Wij hebben de beste suites voor u geselecteerd, er zit dus altijd wel iets voor u tussen!

Ontdek de sfeervolle stad Gent waar de vroegere rijkdom nog steeds duidelijk zichtbaar is in de binnenstad. Niet voor niets is Gent populair onder Nederlandse toeristen voor een weekendje weg. Bezoekers komen vooral af op de vele cultuurhistorische gebouwen, musea en het sfeervolle uitgaansleven.

Beklim ook eens de 95 meter hoge Belforttoren. De toren stamt uit het jaar 1380 en heeft boven op de punt een draak staan die over de stad waakt. Tegen betaling kunt u de trappen van het belfort beklimmen waarna u kunt genieten van het prachtige uitzicht over Gent.

Boekluxesuites.nl biedt een mooi aanbod luxe suites Gent. Wat dacht u van een romantische suite met jacuzzi of een heerlijke wellness suite. Na uw verblijf in een luxe suite in Gent komt u gegarandeerd uitgerust thuis.

Luxe suites Gent – het perfecte weekendje weg.

keyboard_arrow_up