Waarom Boekluxesuites

Boekluxesuites is 100% onafhankelijk en transparant en onze Missie is het koppelen van de consument aan de aanbieder van de luxe suites. Onze Visie is een geselecteerde weergave van luxe suites voor online zoekend publiek! “Wij brengen gepast aanbod en consument samen”.

Geselecteerde aanbod

Wanneer u op zoek bent naar luxe en comfort en u wilt meer dan zomaar een hotelkamer voor uw welverdiende weekend weg, dan is het door het eindeloze aanbod en diversiteit aan hotels op het internet vaak lastig om tot een keuze te komen die aan uw wensen voldoet.

Bij Boekluxesuites.nl hebben wij het grove voorwerk daarom al voor u gedaan door in de mooiste landen en steden een aanbod samen te stellen van luxe suites.

Met dit geselecteerde aanbod houden wij rekening met diverse criteria.

Zo zijn alle suites voorzien van luxe faciliteiten om uw verblijf een stuk aangenamer te maken en kunt u met slechts enkele klikken eenvoudig uw wensen filteren op land van bestemming, de regio en mogelijk budget.

Werkwijze boeking

Indien u tot de keuze van een luxe suite bent gekomen dan leiden wij u door naar desbetreffende aanbieder via de groene (“hotelaanbieder”) button.

U rekent dan ook niets af voor onze service. Mocht u bij desbetreffende aanbieder tot een definitieve boeking komen dan ontvangen wij via de aanbieder een vergoeding.

Regelmatige updates

Wij passen ons aanbod geregeld aan en blijven voor u zoeken naar de mooiste, luxe suites. U kunt zich daarom altijd vrijblijvend inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat we u van ons vernieuwde aanbod op de hoogte kunnen houden.

Feedback

Heeft u feedback voor ons over de website, het aanbod of werkwijze? Laat het ons weten. We willen namelijk tevreden bezoekers en horen het graag als we iets kunnen aanpassen.

U kunt uw feedback mailen naar redactie@boekluxesuites.nl of u kunt contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Wij stellen het uiteraard op prijs dat wanneer u tevreden bent over onze service dat u dit met uw kennissenkring of via social media wilt delen.

Alvast een heerlijk weekend gewenst,

Redactie Boekluxesuites.nl

Bent u op zoek naar een bijzonder verblijf?

Bekijk ons geselecteerde aanbod en boek direct bij de aanbieder!
Uitgelicht

Volg ons op social media

keyboard_arrow_up