Valentijn hotels

14 februari is het Valentijnsdag, de dag om je geliefde te verrassen! Je kunt natuurlijk kiezen voor een kaartje of een doosje bonbons. Maar, je kunt je geliefde natuurlijk het beste verrassen met een overnachting in een luxe (Valentijn) hotel. Bekijk mijn 3 tips voor bijzondere Valentijn hotels.


’t Goude Hooft

Beleef Valentijnsdag in Den Haag en ga er heerlijk op uit. Een dagje shoppen of heerlijk uitwaaien op de Pier van Scheveningen. Na een lange dag is het heerlijk bijkomen in een luxe suite van ’t Goude Hooft.  
De inrichting is stijlvol en het hoogtepunt is het heerlijke kingsize bed en de jacuzzi. Voor een romantisch diner zijn jullie uiteraard welkom in het restaurant. En mocht je je geliefde deze avond ten huwelijk willen vragen? ‘t Goude Hooft is een officiële trouwlocatie van de gemeente Den Haag en het prachtige, historische en karakteristieke pand is ideaal om dit moment te vieren.

't Goude Hooft - Executive Suite


Hoogenweerth Suites

Een Valentijns weekend kun je natuurlijk het beste in Maastricht doorbrengen want, Maastricht is de stad van de romantiek en het is een van de oudste en mooiste steden van Nederland.
Hoogenweerth Suites ligt op een landgoed aan de Maas bij de jachthaven van Maastricht.
Deze charmante accommodatie is gevestigd in het voormalige koetshuis van Kasteel De Hoogenweerth. Verras je valentijn met een weekendje weg in een luxe suite in Maastricht.

Hoogenweerth Suites - Royal Suite


Bossche Suites

Wow! Blijf slapen in een luxe suite van Bossche Suites.
Dit hotel  ligt op 180 meter van de levendige markt in het centrum van Den Bosch en biedt luxe suites met Super Kingsize bed en een open haard. Hoe romantisch, samen voor het haardvuur met een glaasje bubbels. Willen jullie er nog even gezellig op uit, er zijn tal van cafés, bars en restaurants te vinden in de directe omgeving van Bossche Suites.

Bossche Suites - Deluxe Suite


Valentijn hotels

Het aanbod aan luxe (Valentijn) hotels is groot! De drie bovenstaande hotels zijn slechts een kleine selectie, maar het zijn wel drie bijzondere Valentijn hotels.  Maar wacht niet te lang, want met en rond Valentijnsdag zijn veel luxe hotels al snel volgeboekt!

Bekijk hier nog meer tips voor valentijn

Luxe suites Maastricht, Luxe suites Amsterdam, Luxe suites Rotterdam, Luxe suites Den Bosch, Luxe suites Den Haag, Luxe suites Breda

 

Meest gelezen

Deel dit artikel:

Auteur

Chantal

Chantal

Gepassioneerd door reizen en bezoekt graag unieke hotels.
Altijd op zoek naar 'once in a lifetime experiences'.

keyboard_arrow_up