Enig resultaat

 

Reisbagage voor een weekendje weg


Een weekend weg gepland? Of een nieuwe, makkelijk mee te nemen weekendtas of reiskoffer nodig? Een weekendtas met of zonder wielen biedt uitkomst in deze situatie of in elke situatie waarin je niet al te veel spullen hoeft mee te nemen.

Een reistas is een van de meest favoriete alternatieven voor een koffer. Reistassen zijn in vele formaten te verkrijgen waardoor ze zowel geliefd zijn als weekendtas en als reistas. Ze zijn niet alleen uitermate geschikt voor weekenden of reizen, maar ook sportliefhebbers kunnen deze tas prima gebruiken om hun sportkleding in mee te nemen. De meeste reistassen zijn langwerpig van vorm en hebben een groot hoofdvak zodat je er lekker veel spullen in kwijt kunt. Het makkelijke aan deze tassen is dat ze vaak meerdere ritsvakken hebben en je ze zowel aan de hand kunt dragen als over de schouder met de afneembare schouderband.


Soorten reistassen


Weekendtassen

Ga je gezellig een weekendje weg met de familie of je vrienden? Dan is een weekendtas ideaal. De weekendtassen bieden genoeg ruimte voor jouw spullen, maar de tas is niet mega groot. Perfect voor achterin de auto dus! Ook zijn er weekendtassen verkrijgbaar met een of meerdere schouderbanden. Je kunt sommige weekendtassen dus aan je schouder of als rugzak dragen.

Reistassen zonder wielen

Ook een reistas zonder wielen is perfect voor reizen met een auto. Hoef je geen lange afstanden te lopen met jouw tas, dan is een reistas zonder wielen perfect. Je kunt de tas fijn in je hand dragen. Daarnaast bestaan er ook tassen die je door een schouderband gemakkelijk aan je schouder hangt. Moet je toch langere afstanden met jouw reistas afleggen maar zijn dit geen paden of wegen die geschikt zijn voor wieltjes dan hebben we ook reistassen zonder wielen die je kunt dragen als een rugzak, ideaal!

 

Reistassen met wielen

Door de soepele stof is een reistas met wielen ideaal voor als je op reis gaat met de auto. Door de wieltjes onder de reistas hoef je geen zware tas te tillen, maar rij je jouw spullen makkelijk richting je hotel bijvoorbeeld! De reistassen met wielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en van verschillende materialen. Afhankelijk van wat de bestemming en de duur van de trip is, kun je een reistas op wielen kiezen die bij jou past.

keyboard_arrow_up