Weekendje Weg in de Meivakantie

De heerlijke, vrije lentedagen liggen in het verschiet en dat betekent: tijd om eropuit te trekken en te genieten van het zonnetje! Daarbij kun je Koningsdag, Dag van de Arbeid of Hemelvaart natuurlijk niet ongemerkt aan je voorbij laten gaan. Tijdens een Weekendje Weg in de Meivakantie maak je er gegarandeerd een feestje van, laat je inspireren door mijn tips voor de lente.


Weekendje weg in de Meivakantie met Koningsdag

27 april is het weer Koningsdag en kleurt Nederland volledig oranje. Door het hele land worden er evenementen en festiviteiten georganiseerd ter gelegenheid van de verjaardag van Koning Willem Alexander. Van muziekfestivals en rommelmarkten tot spectaculaire vuurwerkshows… Er is voor ieder wat wils! Wil je jezelf echt eens in de watten leggen tijdens Koningsdag? Boek dan een luxe suite en geniet van de luxe faciliteiten van het hotel en de suite. Topbestemmingen om Koningsdag te vieren zijn onder meer:

AmsterdamRotterdamUtrechtDen Haag en Groningen.


Weekendje weg in de Meivakantie met Koningsdag - Boekluxesuites


Weekendje Ardennen – Luxemburg

De Ardennen vormen een schitterend bosrijk gebied in het oosten van België, Noord-Luxemburg en een klein stukje Frankrijk. In het bosrijke laaggebergte vind je charmante authentieke dorpjes en stadjes, prachtige bossen, kabbelende riviertjes en adembenemend mooie uitzichten. Ook vind je hier mooie, luxe hotels op de meest bijzondere bestemmingen. Jezelf en je partner helemaal onderdompelen in een luxe suite? Bekijk mijn 3 tips voor de mooiste hotels in de Ardennen:

Le Clervaux Boutique Design HotelChateau d’UrspeltHotel Le Place d’Armes. 


Le Clervaux Boutique Design Hotel - Klassieke Suite


Meivakantie aan de kust – De Pier Suites Scheveningen

Weekendje weg aan de kust in de Meivakantie? Flaneren over de boulevard, je laten verwarmen door de lentezon op een gezellig terras, een heerlijke wandeling langs het strand en zoeken naar de mooiste schelpen… Laat de lente maar komen! Plan je weekendje weg in de meivakantie zo snel mogelijk want De Pier Suites Scheveningen zit snel volgeboekt!

De Pier Suites - luxe suite


Weekendje weg Maastricht 

Maastricht, een stad met bourgondische, creatieve en ondernemende mensen. Een stad waar het hele jaar door evenementen zijn, waar je goed kunt shoppen en waar je je altijd welkom voelt. Voor iemand die niet uit Maastricht komt, is Maastricht een perfecte bestemming voor een weekendje weg want in deze stad in het zuiden van ons land waan je je direct in het buitenland! Om het maximale uit jouw weekendje weg in Maastricht te halen, is een goed hotel onmisbaar. Benieuwd naar luxe hotels in Maastricht? Bekijk mijn tips:

Bourgogne Suite MaastrichtDerlon Hotel MaastrichtKruisherenhotel MaastrichtLe Theatre HotelHoogenweerth Suites. 

 

Luxe suites Maastricht - Boekluxesuites

Meest gelezen

Deel dit artikel:

Auteur

Chantal

Chantal

Gepassioneerd door reizen en bezoekt graag unieke hotels.
Altijd op zoek naar 'once in a lifetime experiences'.

keyboard_arrow_up